Komentáře

1 E_V_E E_V_E | E-mail | Web | 22. srpna 2012 v 10:01 | Reagovat

Kniha to môže byť zaujímavá, aj som sa ju chystala niekedy v budúcnosti prečítať 8) pekná recenzia 8)

2 Haiska Haiska | Web | 23. srpna 2012 v 12:05 | Reagovat

ÁÁÁ, já už ji chci mít doma ;) Na knížku slyším samou chválu :D No a ta obálka... Recenze skvělá jako vždy ;)

3 Nerya Nerya | Web | 24. srpna 2012 v 23:25 | Reagovat

Pekne napísané, myslím, že ked budem mať možnosť, istotne si ju prečítam :)

4 Rodaw Rodaw | E-mail | Web | 26. srpna 2012 v 10:10 | Reagovat

Hm.... No tahle knížka mě lákala a dalo by se říci, že stále láká. Díky za recenzi :-)
Nemůžu říct, že by mě knížka zaujala tak moc, že bych si pro ni musela hned do knihkupectví běžet, ale nemusela by být špatná!:)

5 Sabuša Sabuša | E-mail | Web | 31. srpna 2012 v 23:04 | Reagovat

Tak na tuto knihu už mám dlouho spadeno, ale moje peněženka jaksi nestíhá. =D

6 Em Rose Em Rose | Web | 12. září 2012 v 20:14 | Reagovat

Dneska jsem to viděla v knihkupectví. Cover je úžasný! ♥ Doufám že i uvnitř to tak bude :D

7 Annie D Annie D | Web | 1. ledna 2013 v 18:35 | Reagovat

Tak tuhle knížku jsem si vyprosila spolu s druhým dílem na recenzi v lednu, tak už se moc těším, protože jak tak koukám tak má velmi dobré ohlasy :)))

8 patty nightdream patty nightdream | 2. ledna 2013 v 12:28 | Reagovat

Úžasná knižka. Príjemne ma prekvapila. Veľmi by som si chcela prečítať aj pokračovanie. :) pekná recenzia :o)

9 kikina kikina | 10. února 2013 v 13:10 | Reagovat

Už jsem ji četla je božííííííííííííí

10 Ali Ali | 23. dubna 2013 v 17:32 | Reagovat

Knížku jsem četla a líbila se mi. Zdá se mi to nebo je syn trošku úchyl. Třeba jak na ni zíral, když byla zmrazená..
Jinak pěkná recenze :)

11 Ag! Ag! | 25. května 2013 v 21:46 | Reagovat

nevíze zda se dá kniha někde stáhnout? že bych si jí stáhla do čtečky... děkuju kdy by ste někdo věděl byla bych vděčná.. :)

12 D D | 26. ledna 2014 v 11:24 | Reagovat

Právě tuto knížku čtu, pořádně jsem ji začala číst až včera a už jsem za polovinou! Je vážně zajímavá:)

13 DDDD DDDD | 3. března 2014 v 20:20 | Reagovat

Celá trilogie je úžasná!
Nikdy předtím jsem sci-fi nečetla, četla jsem vyloženě jen takové ty slaďárny.. A tahle trilogie mně vážně pohltila! Seděla jsem u ní celý den!

14 ONA ONA | 30. března 2014 v 18:07 | Reagovat

četla jsem tuhle knižku i dalsi dva dily je fakt užasna ,doporučuju:)
Mužete si ji pujcit i v knihovne když na ni nemate dostatek penez

15 Danielle Danielle | 4. srpna 2014 v 16:48 | Reagovat

[11]: a kterej kluk by nezíral? :D :-)

16 OK OK | E-mail | 12. května 2018 v 14:18 | Reagovat

Jsem na začátku knihy a mám z ní zvláštní pocit, protože mi to připomíná věrnou kopii filmu Pasažéři. Ten jsem viděla jako první takže si získal můj pohled na originalitu a proto mne tato kniha zatím moc nezaujala. Nicméně se budu snažit ji dočíst dokonce, třeba mne ještě překvapí.
Ale jak jsem řekla, připomíná mi kopii a ty mne nikdy nezaujaly.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 
Get your own free Blogoversary button!